Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM) is een technologie die bedrijven en organisaties helpt bij het beheren, beveiligen en controleren van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops die door hun werknemers worden gebruikt.

Optimaliseer het devicebeheer van uw bedrijf

In de moderne bedrijfswereld is efficiëntie en veiligheid cruciaal. Ons Mobile Device Management (MDM) pakket biedt u de ultieme oplossing om al uw bedrijfsdevices centraal te beheren. Waarom zou u voor ons MDM pakket kiezen?

Enkele voordelen

PREMIUM

€ 5,00

per apparaat per maand

Apparaten

Functies

PREMIUM +

€ 7,50

per apparaat per maand

Apparaten

Functies

PREMIUM +

€ 10,00

per apparaat per maand

Apparaten

Functies

Verzeker apparaat- en gegevensbeveiliging

 

Het premium plan biedt ondersteuning voor alle belangrijke besturingssystemen: Windows, Android, iOS en macOS, waardoor je gemakkelijk de beveiliging van al je apparaten kunt waarborgen.

Met dit plan kun je wachtwoorden afdwingen en instellen, apparaten vergrendelen en wissen, wachtwoorden wissen en resetten, en ontbrekende beveiligingspatches voor Windows opsporen.

Bovendien kun je zien op welke apparaten een wachtwoordcode voor schermvergrendeling of opslagcodering is ingeschakeld, en dit op afstand afdwingen voor andere apparaten.

Apparaatinstellingen beheren

Wij nemen het beheer uit handen van onze klanten. Met onze apparaatinstellingen kun je essentiële configuraties zoals Wi-Fi en e-mail op afstand instellen voor zowel mobiele apparaten als Windows-werkstations.

Met ons premium plan blijf je altijd up-to-date en zorg je voor maximale beveiliging van je apparaten.

Veel gestelde vragen

Wat is Mobile Device Management (MDM)?

Mobile Device Management is een technologie waarmee organisaties mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops centraal kunnen beheren en beveiligen. MDM stelt IT-beheerders in staat om apparaten op afstand te configureren, applicaties te distribueren, beleidsregels toe te passen en beveiligingsmaatregelen te implementeren om de gegevens op deze apparaten te beschermen.

Welke voordelen biedt MDM aan organisaties?
 • MDM biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Beveiliging: Beheerders kunnen beveiligingsprotocollen implementeren zoals wachtwoordbeleid, versleuteling en het wissen van gegevens op afstand om gevoelige informatie te beschermen.
  • Efficiëntie: Centraal beheer van apparaten maakt snelle configuratie, updates en probleemoplossing mogelijk, waardoor de IT-ondersteuning efficiënter wordt.
  • Compliance: Organisaties kunnen voldoen aan regelgeving en normen door middel van beleidsregels voor gegevensbeveiliging en privacy.
Welke functies zijn typisch inbegrepen bij MDM-oplossingen?

Afhankelijk van je plan bieden we vaak de volgende oplossingen:

 • Apparaatregistratie en provisioning: Nieuwe apparaten kunnen gemakkelijk worden geregistreerd en geconfigureerd voor gebruik binnen de organisatie.
 • Applicatiebeheer: IT-beheerders kunnen applicaties installeren, bijwerken en verwijderen op afstand, evenals licentiebeheer uitvoeren.
 • Beveiligingsbeheer: Implementatie van beveiligingsbeleid zoals wachtwoordvereisten, VPN-configuratie, gegevensversleuteling en remote wipe.
 • Monitoring en rapportage: Toezicht houden op apparaatstatus, naleving van beleid, en het genereren van rapporten voor auditdoeleinden.