Je webshop moet aantrekkelijk, snel en efficiënt zijn om bezoekers om te zetten in klanten. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom creëren wij een professionele webshop die resultaten oplevert. Onze experts in webdesign en online marketing zorgen ervoor dat je webshop er geweldig uitziet en goed vindbaar is in Google!

Waarom kiezen voor WoltersDesign?

  • Keuze uit thema of maatwerk: Je kunt kiezen uit diverse thema’s of een volledig maatwerk webshop laten bouwen.
  • Zoekmachinevriendelijk: Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat je goed vindbaar bent.
  • Eenvoudig beheer: Je kunt je webshop eenvoudig zelf beheren, zelfs zonder technische kennis.
  • Persoonlijke en deskundige support: Ook na livegang staan we voor je klaar.

Het belang van een professionele webshop

De uitstraling van je webshop is cruciaal voor het succes ervan. Vertrouwen is online belangrijker dan ooit. Met een professionele webshop geef je je klanten een goede indruk van je bedrijf. Onze webdesigners zorgen ervoor dat jouw webshop een visitekaartje is om trots op te zijn.

Webshop laten maken

WoltersDesign is niet alleen een webdesignbureau, maar ook een online marketingbureau. Naast het bouwen van webshops werken bij ons ook specialisten op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertising (SEA). 

WooCommerce webshop laten maken

De meeste webshops die wij ontwikkelen, zijn gebaseerd op WooCommerce, een krachtige en veelzijdige plugin van WordPress. Deze plugin staat bekend om zijn uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de bezoekers van de webshop als voor de beheerders. Met WooCommerce kunnen beheerders eenvoudig producten toevoegen, prijzen en beschrijvingen aanpassen, voorraad beheren, en verschillende opties voor verzending en betaling instellen.

De intuïtieve interface van WooCommerce maakt het mogelijk om snel en efficiënt een professionele online winkel op te zetten zonder veel technische kennis. Bovendien biedt WooCommerce tal van aanpasbare thema’s en extensies, waardoor de webshop naar wens kan worden ontworpen en uitgebreid met extra functionaliteiten. Dankzij de schaalbaarheid van WooCommerce kunnen webshops meegroeien met het bedrijf, van een klein assortiment tot een uitgebreide online catalogus.

Zelf je webshop beheren

Wanneer we een nieuwe webshop voor een klant bouwen, zorgen we ervoor dat je webshop veilig en goed onderhouden blijft. Ons team van experts kan het onderhoud van je webshop uit handen nemen en ervoor zorgen dat alles up-to-date en veilig blijft. Dit geeft je gemoedsrust en stelt je in staat je te concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Hoewel we graag het onderhoud voor je verzorgen, bieden we ook de mogelijkheid om de backend zo in te richten dat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen, echter als er iets mis gaat ligt de verantwoording volledig bij de klant.

Na de livegang blijven we betrokken en monitoren we de eerste periode actief om te zorgen dat alles goed loopt. We grijpen direct in als er iets misgaat en staan altijd voor je klaar voor hulp of ondersteuning. Een goede webshop blijft zich ontwikkelen en staat nooit stil!

Online vindbaarheid

Als je meteen goed wilt doorgaan, kun je ons SEO- en SEA-pakket afnemen. Onze multidisciplinaire teams zorgen ervoor dat je webshop er niet alleen goed uitziet, maar ook optimaal vindbaar is in zoekmachines. Dankzij onze SEO-kennis ben je direct klaar om de zoekresultaten te domineren.

 

Bekijk onze cases