We creëren hoogwaardige, op maat gemaakte websites en besteden veel zorg aan de inhoud. We analyseren teksten grondig en herschrijven ze indien nodig. In samenwerking met jou kiezen we het design dat het beste past bij jouw wensen of bedrijf.

Werkwijze

We bouwen websites met WordPress, een platform waarmee je eenvoudig je site kunt aanpassen en uitbreiden. We bieden veel mogelijkheden en om het makkelijker te maken, kun je kiezen uit verschillende designsjablonen. Als je al een eigen idee hebt, horen we dat graag. We hebben ervaring met veel verschillende stijlen en kunnen vrijwel elke wens vervullen. Heb je een specifieke voorkeur voor een ontwerp? Laat het ons weten en we komen met een passend voorstel.

 

Zodra we het ontwerp en de inhoud hebben afgesproken, beginnen we met de uitvoering. Jij levert ons de teksten en foto’s, en wij zorgen voor de rest. Heb je geen eigen foto’s? Geen probleem. Je kunt gratis of voor een kleine vergoeding mooie afbeeldingen vinden via platforms zoals Freepik, Pexels, Pixabay en stock.xchng.

Online

Wil je dat wij een website voor je ontwerpen? Binnen twee weken heb je al een proefversie online. Je feedback bespreken we samen. De definitieve versie is binnen drie weken klaar. Is er haast bij? Laat het ons tijdig weten, dan zorgen we voor een snellere levering.

Extra mogelijkheden

Wil je een boekingssysteem of agenda toevoegen aan je website? Wij kunnen je daarmee helpen! We hebben ervaring met het maken van websites met systemen voor reserveringen en online afspraken. Wil je voorbeelden zien? Kijk eens naar ons portfolio!

Onderhoud

Het is mogelijk dat je website af en toe updates of wijzigingen nodig heeft. We bieden uitstekende nazorg en blijven betrokken bij je website om snel aanpassingen door te voeren. Als je wilt, kunnen wij ook het onderhoud, zoals het aanpassen van content, voor onze rekening nemen. Gemiddeld heeft een site jaarlijks tussen de 45 minuten en 2 uur onderhoud nodig, afhankelijk van de gewenste wijzigingen. Eventuele problemen worden gratis voor je opgelost. Transparantie over kosten is belangrijk voor ons: we geven altijd een prijsopgave voordat we beginnen.

Samenwerken?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige website voor een betaalbare prijs? Neem gerust contact met ons op. Samen kunnen we de opties bespreken en wellicht kunnen we snel aan de slag. 

We bellen je graag terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Van webshops tot digitale werkplek, we regelen het gehele plaatje van a tot en met z.

© 2024 WoltersDesign.nl