Betaalbaar en kwaliteit

Het creëren van een website is altijd een op maat gemaakte ervaring. Waarschijnlijk heb je specifieke ideeën over de inhoud, het ontwerp en de functies die je nodig hebt. Om te laten zien dat we kwalitatief werk leveren tegen betaalbare tarieven, vind je hieronder een schatting van de kosten voor het bouwen van een website. Elke site die we ontwerpen, valt in een van deze categorieën.

Wil je meer weten?

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. 

Zodra we een overeenkomst hebben, blijven we daarbij. We werken op basis van vertrouwen en bieden transparante prijzen!

Webshop S

€ 595,00

Functies

Webshop M

€ 850,00

Functies

Webshop XL

€ 1.495,00

Functies​

Enterprise

€ 1.895,00

Functies​

Digitale werkplek

Een digitale werkplek maakt wereldwijd werken mogelijk en biedt medewerkers de flexibiliteit om altijd en overal samen te werken op elk gewenst apparaat. Alles staat in de cloud, waardoor informatie altijd up-to-date en eenvoudig te delen is. Maximale beveiliging zorgt ervoor dat data veilig is, waardoor medewerkers zorgeloos kunnen werken. Kortom, een digitale werkplek is flexibel, efficiënt en veilig.

Prijs op aanvraag

Digitale werkplek

Functies

Website gehackt

Eenmalig €240,00

Functies​

Website gehackt

Iedereen met een WordPress-website kan het overkomen: gehackt worden. Ook jouw website kan een doelwit zijn voor hackers, zelfs als je daar niet direct aan denkt. Elke website, hoe klein ook, loopt het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Hackers zijn meestal gericht op het verdienen van geld, ongeacht hoe groot of populair een website is. We willen je voorbereiden op deze situatie, zodat je weet hoe je moet handelen en paniek kunt vermijden. Kom je er zelf niet uit? Neem contact met ons op voor advies.

Het belangrijkste doel van hackers is het verspreiden van spam of malware. Ook kan een hack bedoeld zijn om bezoekers schadelijke software te laten downloaden. Via deze weg krijgt de hacker toegang tot belangrijke persoonsgegevens, zoals creditcardgegevens of adressen. Websites worden ook gehackt om stiekem links naar affiliate websites te plaatsen. Er zijn verschillende redenen waarom een WordPress-website kan worden gehackt, maar dit hangt vaak samen met het onderhoud van de website. Het onderhoud kan ontbreken of niet goed zijn uitgevoerd. Hier zijn de meest voorkomende gevallen.

Overige diensten

Website aanpassen

€ 35,00 per uur

Functies​

ICT Support

€ 35,00 per uur

Functies​

Veel gestelde vragen

Wat zit er bij 1 maand ondersteuning?

Bij 1 maand ondersteuning zit het volgende:

  • Uitleg over bepaalde functies
  • Installatie hulp zoals het instellen van e-mail
Wat zit er in het pakket website aanpassen?
  • Website aanpassen naar wens
  • Functionaliteiten toevoegen of verwijderen
Heb ik professionele e-mail?

Ja, zodra je een hosting pakket bij ons afneemt heb je de mogelijkheid voor e-mail met je eigen domeinnaam.

En als je het helemaal goed wilt aanpakken kunnen we ook Google Workspace of Microsoft Office Business voor je instellen.