Bij WoltersDesign zijn we trots op onze klant Glaswoloutlet.nl, een webshop die zich specifiek richt op de outlet van glaswolproducten. In dit succesverhaal delen we hoe we de webshop hebben getransformeerd tot een veilig, AVG-proof en winstgevend platform.

Veiligheid en AVG-proof

We begonnen met het beveiligen van de website met SSL en een permissions policy, waardoor niet iedereen zomaar alles kan uitvoeren. Dit zorgt voor een veilige omgeving voor zowel de klant als de gebruiker. Daarnaast hebben we de website volledig AVG-proof gemaakt, inclusief een duidelijke pop-up voor het accepteren of weigeren van cookies.

Snelle Webhosting

Glaswoloutlet.nl draait op onze snelle webhostingservices, waardoor de website snel en soepel functioneert. Dit draagt bij aan een positieve gebruikerservaring en verhoogt de kans op conversies.

Product beschikbaarheid en Klantbinding

Een van de uitdagingen voor een outlet van glaswol is het beheren van product voorraad. We hebben een systeem geïmplementeerd waarbij klanten zich kunnen inschrijven voor meldingen wanneer een product weer op voorraad is. Dit houdt klanten betrokken en verhoogt de omzet. Bovendien worden klanten na een bepaalde periode automatisch uitgeschreven, wat zorgt voor een efficiënte database.

Versterkt Klantvertrouwen

Het vertrouwen van klanten in Glaswoloutlet.nl is versterkt door het gebruik van het WebwinkelKeur reviewsysteem. Hierdoor kunnen klanten hun ervaringen delen en beoordelingen lezen, wat zorgt voor transparantie en betrouwbaarheid.

Eenvoudig producten zoeken

We hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctie geïntegreerd, zodat klanten gemakkelijk producten kunnen vinden. Dit verbetert de algehele gebruikerservaring en stimuleert aankopen.

Optimale Vindbaarheid met Google Ads en Google Merchant

Om de online aanwezigheid van Glaswoloutlet.nl te verbeteren, verzorgen we hun Google Ads– en Google Merchant-accounts. Dit zorgt voor optimale vindbaarheid en een grotere kans op conversies.

Onderhoud en Werkzaamheden

Wij voeren ook onderhoud en werkzaamheden uit voor Glaswoloutlet.nl, zodat het bedrijf zich volledig kan richten op de verkoop van glaswolproducten. Dit bespaart tijd en moeite en zorgt voor een goed functionerende webshop.

Beveiliging met ReCaptcha

Om spam te voorkomen, hebben we de webshop beveiligd met ReCaptcha. Dit beschermt de website tegen ongewenste activiteiten en zorgt voor een veilige omgeving voor klanten.

In het kort, dankzij onze samenwerking met Glaswoloutlet.nl hebben we een veilige, gebruikersvriendelijke en winstgevende webshop gecreëerd. We zijn er trots op om bij te dragen aan hun succes!

We bellen je graag terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Van webshops tot digitale werkplek, we regelen het gehele plaatje van a tot en met z.

© 2024 WoltersDesign.nl