In de wereld van e-commerce is het essentieel voor een webshop om een moderne, gebruiksvriendelijke en veilige online ervaring te bieden aan klanten. WoltersDesign heeft met succes samengewerkt met Yourliving.nl om de webshop en website een frisse en eigentijdse uitstraling te geven. Dit heeft geresulteerd in een verhoogde klantbetrokkenheid en vertrouwen, en heeft Yourliving.nl gepositioneerd als een leidende speler in de zwembaden- en zwembad accessoires markt.

Vernieuwingen en Aanpassingen

WoltersDesign heeft de webshop van Yourliving.nl een moderne touch gegeven met een nieuw ontworpen logo. De webshop is nu gescheiden van de hoofdwebsite, waardoor de homepagina lead-genererend is geworden. Met slechts één klik kunnen klanten een offerte aanvragen.

2. Productcatalogus:

De productcatalogus is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie voor de klant. Klanten kunnen snel de belangrijkste kenmerken van een product bekijken en de voorraadstatus onder elk product inzien.

3. Beveiliging en AVG-Compliance:

Yourliving.nl is nu AVG-proof dankzij een pop-up voor het accepteren of weigeren van cookies. Bovendien is de website beveiligd met een permissions policy en reCAPTCHA om spam te voorkomen.

4. Hosting en Onderhoud:

De website wordt gehost op WoltersDesign’s snelle webhostingdiensten. WoltersDesign verzorgt ook het onderhoud en andere werkzaamheden, zodat Yourliving.nl zich kan richten op de verkoop.

5. Verhoogd Klantenvertrouwen:

Met het gebruik van Webwinkelkeur reviewsysteem heeft Yourliving.nl het vertrouwen van klanten vergroot. De offertefunctie is gemakkelijk op meerdere plekken op de website terug te vinden, wat essentieel is voor het genereren van leads.

6. Zoekfuncties en Integraties:

Klanten kunnen eenvoudig producten opzoeken via de zoekfunctie. Daarnaast is er een WhatsApp-integratie, waardoor klanten snel contact kunnen opnemen met het bedrijf. Deze integratie biedt het bedrijf ook inzicht in de pagina waarop de klant zich bevindt en wat hun vraag is.

Marketing en Content

WoltersDesign heeft Yourliving.nl geholpen bij het optimaliseren van hun vindbaarheid met Google Ads, Meta Ads, en Google Merchant. Bovendien worden blogs verzorgd om het aantal bezoekers te verhogen. Dit zorgt voor een blijvende betrokkenheid van de klanten en versterkt de positie van Yourliving.nl in de markt.

Conclusie

Dankzij de inspanningen van WoltersDesign heeft Yourliving.nl een complete transformatie ondergaan. De webshop is niet alleen moderner en gebruiksvriendelijker, maar ook veiliger en beter gepositioneerd voor succes in de markt van zwembaden en zwembadaccessoires. De samenwerking tussen Yourliving.nl en WoltersDesign is een perfect voorbeeld van hoe een succesvolle webshop-revamp kan leiden tot verbeterde resultaten en een groeiende klanttevredenheid.

We bellen je graag terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Van webshops tot digitale werkplek, we regelen het gehele plaatje van a tot en met z.

© 2024 WoltersDesign.nl